Alla inlägg under mars 2014

Av Jennie Jakobsson Johansson - 4 mars 2014 21:01

Tänk att en liten liten grej kan få en att må skit bra och tvärtom, jag skulle behöva den där lilla grejen som kan få mig att må bra ett tag.. Min nedstämdhet brukar för det mesta bara komma på ett kort besök men nu känns det som att den har kommit för att stanna ett tag!
Jag vill typ ut och festa hela tiden, träffa folk som är inne i samma skit, dom som förstår än och alla är på samma nivå, är så jobbigt att hänga med folk som är hyper när man är helt tvärtom själv fast går ju inte att hänga med folk som mår ännu sämre än vad själv gör heller då blir det ju bara ännu värre..
Allt är ju bara en röra spelar ju fan ingen roll vad man gör blir ju endå bara fel... :/
Shit the same, jag hade planerat in att träffa min vän idag och hitta på något kul då vi båda mår som vi gör fast vi trivs endå skit bra i varandras sällskap, men nu fick inte jag tag på henne och det gjorde ju bara att dagen känns ennu mer värdelös!!!!

Av Jennie Jakobsson Johansson - 3 mars 2014 15:05

Jag har igentligen ingen ork till alla måsten, kan jag inte bara få ta en liten pause från allt och gå in i min dimma för stunden.. Men nej det går ju inte vem ska då ta han om allt jag tagit på mig?? Det räckte inte med 1 unghäst som kräver all min tid till utbildning utan självklart ska jag ha en till häst bara för att det är kul!?! Och så hunden som betyder allt för mig nä men han får Tess ta hand om för jag har ingen ork! Men endå så vill jag ha en till hund :/ hmm så har vi skolan och jobbet på detta och även alla jobbansökningar jag skickar och alla intervjuer jag går på fast inget händer... Ni hör ju bara hur det låter, till och med jag vet det men varför kan jag inte göra något åt det? Innan det behöver gå så långt att jag går in i väggen för att jag tar på mig så jävla mycket ansvar gång på gång som jag inte ens klarar av igentligen... Sägs ju att man lär sig av sina misstag men det gör fan inte jag inte när det gäller sånt här ialf....

Av Jennie Jakobsson Johansson - 3 mars 2014 00:35

Tycker det är så fruktansvärt att det där jävla knarket existerar, tycker såå himla synd om dom som är fast i ett beroende..
Finns så många som kastar skit på folk som går på droger, men tro mig dom gör det inte för att dom tycker det är kul!
Jag har själv varit fast i ett tablett missbruk och jag började pga att jag mådde så jävla dåligt psykiskt och ville dämpa all ångest, för att slippa känna allt det där som var jobbigt, för att döva alla känslor och för att komma bort från alla måsten!
Det man inte tänker på när man är inne i missbruket är att man bara skjuter upp allt och att allt blir tusen gånger jobbigare när man måste börja bearbeta saker och ting!
Jag lyckades ta mig ifrån det, jag krigade för att bli iväg skickad på behandling och efter mycket om och men så skickade soc iväg mig långt upp i skogen på ett 12-stegs hem.
Och jag krigade mig ur beroendet pga att jag har min son om inte han hade funnits så skulle nog inte jag heller funnits nu...
Men även fast jag har vart drogfri nu sen 21 sep 2011 så finns suget fortfarande kvar och vissa dagar är extremt mycket jobbigare än andra och jag antar att det kommer vara så ett bra tag till!
Jag försöker och försöker för att få mitt liv att gå runt men endå så gör det inte det, det dyker upp motgång efter motgång och jag vet inte hur mycket mer jag kommer palla, jag är så himla nära gränsen till att ge upp!!
Mitt psykiska mående är verkligen inte det bästa just nu...
Och är även såå fruktansvärt orolig över P som jag skrivit tidigare om, han var på behandling och jag fanns där för han för att han kände sig ensam och jag vet hur mycket man behöver någon hos sig som bryr sig då dom flesta lämnar än när man knarkar, men hans drog sug tog över och jag har ingen aning om vart han är, vad han gör eller hur han mår :( 2 dagar har gått men det känns som en oändlighet... Jag är livrädd för att få ett meddelande om att han tagit överdos, 22 år och herionist?!? En sån ung och underbar människa och så trasig :'(
Önskade att jag kunde rädda honom en vilsen liten själ... :'(

Av Jennie Jakobsson Johansson - 1 mars 2014 21:25

Usch och fy för mina humörsvängningar.. Ena dagen vill jag ta livet av mig och andra dagen svävar jag på moln!?!
Så jävla jobbigt att ha det så här och jag äter lixom medicin för att mitt humör och mående ska vara stabilt och jag mådde verkligen skit bra av den dom första månaderna men nu har väl kroppen vant sig så blir väl att typ öka dosen, men då lär jag väl gå upp ännu mer i vikt har redan ökat 15 jävla kg pga dom här jävla pillerna. Och det är fan helt sjukt att man måste leva på medicin dagligen för att må hyfsat bra i psyket...!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards